Wat is Booqy

Booqy is een administratie softwarepakket voor ZZP’ers en het MKB. Booqy maakt administratie eenvoudig en overzichtelijk, zodat jij je kunt focussen op je werk. Altijd en overal heb je inzicht in je administratie en zijn je uren, facturen en kilometers snel ingevoerd. De gratis Booqy software biedt alle administratieve tools die je als ondernemer nodig hebt.

https://getbooqy.com/wp-content/uploads/2015/11/2-1-300x200.png

Urenregistratie software

Booqy maakt nacalculatie van je werkzaamheden overbodig. Booqy is zeer gebruiksvriendelijk op het gebied van urenregistratie. Waar je ook bent en op welk device je ook aan het werk bent, als ZZP’er ervaar je altijd het gemak van onze urenregistratie software. Hierdoor hoef je niet meer achteraf je uren te berekenen en heeft u altijd een betrouwbaar overzicht over je gemaakte uren.

https://getbooqy.com/wp-content/uploads/2015/11/1-1-300x200.png

Kilometerregistratie gratis bijhouden

Een goede kilometerregistratie bijhouden is belangrijk voor je reiskostenvergoeding en voor de belastingdienst. Met Booqy is kilometerregistratie makkelijker dan ooit. Op elke device, dus ook op je iPhone of Android smartphone of tablet, kunt u aangeven waar u naartoe bent geweest. Kies simpelweg je begin- en eindpunt en Booqy rekent zelf de kilometers uit. Koppel de gemaakte kilometerkosten aan een klant en ze verschijnen vanzelf op de factuur.

https://getbooqy.com/wp-content/uploads/2016/10/7-300x200.png

 Onkosten declareren

Moet je vaak onkosten declareren, bijvoorbeeld bij je werkgever? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant.

https://getbooqy.com/wp-content/uploads/2016/10/4-1-300x200.png

Gratis online facturen maken

Een factuur maken lijkt moeilijk. Niet met Booqy. Met Booqy software maakt u gratis online facturen aan. In een paar klikken heeft u een complete factuur over de periode die u aangeeft. De werkzaamheden die in die periode zijn geregistreerd, worden automatisch in de factuur opgenomen. Booqy zorgt ervoor dat de juiste uren tegen het afgesproken tarief op de factuur komen, of je vult zelf de gegevens in als je een eenmalige opdracht hebt. Een gratis programma om eenvoudig, altijd en overal facturen te kunnen maken? Booqy natuurlijk!

Beginnen is eenvoudig

Start met Booqy !